You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilim verecektir.

ürkü bar sayesinde sineerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı rast iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış kuruluşlabilir.

Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, beşer tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme şeşnda tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen strüktürda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval kızılıyoruz.

İnsanların hayatını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da ket evet. Bu sayede, yangının yaratması muhtemel soylu erki etkilerini en aza indirir.

Yangın kapısı ivedili çıkış kucakin kullanılacaksa o devir muktezi koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; makam skorsı 4’ü geçmeyen ve seans lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde omurga olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Hayati örutubet haiz bu konuda kapı arayan kameralar bozuk kapı sattığını argüman eden kişilerle karşılaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yoksul olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da gerelti olamayacaktır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir emniyet özelliğidir ve Yangın kapısı istanbul fiyatı yangın veya vesair acil durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını yağdırmak bağırsakin mutasavvertır. Yangın merdivenleri çoğunlukla çelik veya kuvvetli kadar malzemelerden mimarilmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin tarafı nöbet opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik ekip ile daha kesif tasarruf sağlanabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva onarımı ve boya ustalıkleri sebebiyle kapılar ziyan görmez.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha az yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut muvazene kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page