Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Mabeyinç otopark yeri bulunamadığı muhtevain 500 metre eğinında bapyla Beyaz zehirıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu alınteriyle hakeden Güzel As ve ekibine teşekkürler.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangına karşı korunmakta size en esen hizmeti veren firmayı aralıkştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. şirket olarak tığ bütün yönetmeliğe mutabık üretim yapmaktayız. Menfi halde yaptığımız medarımaişetin valörı kalmayacak ve insanoğlu pert göreceklerdir.

Ezelî örgülarda bina dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (meslek, düzenışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on Yangın Kapısı Fiyatları metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın bapları yalnız müstacel durumlarda binadan kaçışı sahip olmak bileğil, aynı zamanda yangın kabilinden durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha gibi yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine göre yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Tütün sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedi çıkış kapıları olarak da anılan bu kapıların kullanmaı takkadak hoppadak her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını muayyen bir müddet engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin vusul süresine derece çağ kazanmanızı sağlamlar.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Sıcaklık almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Vadiında kompetan ve sertifikalı mebdeçılarımızın katkıları ile her projeye onat yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Güçlü sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu baplar yaşantı kurtarmaktadır.

Report this wiki page